Rólunk

Köszöntünk titeket az oldalunkon!

Az, hogy itt vagytok nem jelent mást, mint hogy egy olyan csapatot kerestek, akiket a legalkalmasabbnak találtok életetek egyik legfontosabb eseményének a megörökítésére. Azt gondoljuk, hogy a bizalom és az a bizonyos “kémia” elengedhetetlen a közös együttműködés eredményességéhez. Mi minden megbízást a sajátunknak tekintünk és arra törekszünk, hogy a felejthetetlen pillanatokat úgy örökítsük meg, hogy bármikor is vegyétek elő, mosolyogva, meghitten tekintsetek vissza emlékeitekre. Ennek köszönhetően a felkészüléstől egészen a közös együttműködés lezárásáig garantált a jó kedv és az elégedettség mindkét fél részéről.

Kik vagyunk?

Csapatunk 5 főből áll, életünk az alkotás. Mindegyikünk más területen rendelkezik kiemelkedő szakmai tudással, így tökéletesen kiegészítjük egymást. Nincs is annál nagyobb élmény, amikor egy mások számára láthatatlan pillantot lencsevégre kapunk és arra évtizedek múlva is mosollyal az arcunkon tudunk visszatekinteni. Ez a pillanat művészete és az, ami éltet minket!

Fontos számunkra, hogy a végeredmény mindig tökletes legyen, elsősorban számotokra. Elképzeléseiteket, kéréseiteket mindig szem előtt tartjuk, ezzel megalapozva a közös munka sikerességét a készülődés időszakától, egészen a Nagypillanatig.

Küldetésünk

Megélni, megörökíteni és egy életre megőrizni…

Fontos számunkra, hogy ne csak a “kötelező” elemeket rögzítsük, hanem figyelve a körülöttünk zajló eseményeket lencsevégre kapjunk minden olyan pillanatot, melyeket mások nem vennének észre. Ezeket a pillanatokat szeretnénk nektek átadni és ezzel egy apró lenyomatot hagyni életetekben.

Rólunk mondtátok...