Rólunk

Örülünk, hogy itt vagytok!

Az, hogy itt vagytok nem jelent mást, minthogy egy olyan csapatot kerestek, akiket a legalkalmasabbnak találtok életetek egyik legfontosabb eseményének megörökítésére. Azt gondoljuk, hogy a bizalom és az a bizonyos „kémia” elengedhetetlen a közös együttműködés eredményességéhez. Mi minden felkérést a sajátunknak tekintünk és arra törekszünk, hogy a felejthetetlen pillanatokat úgy örökítsük meg, hogy bármikor is vegyétek elő, mosolyogva, meghitten tekintsetek vissza emlékeitekre. Ennek köszönhetően a felkészüléstől egészen a közös együttműködés lezárásáig garantált a jó kedv és az elégedettség mindkét fél részéről.

 

Kik vagyunk?

Andris és Dani. Két jóbarát, akik lassan 15 éve töretlenül összetartanak. Örülünk, hogy itt vagytok és hogy érdekel Titeket kik vagyunk, mit képviselünk.

Egygyermekes apákként, ha tehetjük a szabadidőnket családunkkal töltjük. Mellette a sportokban, a közös barátaink társaságában, a gasztronómia rejtelmeiben és a kertészkedésben leljük örömünket. A Nagypillanatom alapítói és egyben alappillérei mi vagyunk. Minket egészítenek ki további csapattársaink, akik hozzánk hasonló szenvedéllyel alkotnak és kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően tökéletesen kiegészítjük egymást. Egyetemi éveink végeredményeként Televíziós műsorkészítőként (Andris) és Logisztikai mérnökként (Dani) végeztünk, de érdeklődésünket a jelenlegi szenvedélyünk váltotta fel és elvégeztük a Fotográfus képzést is. Azóta töretlenül egy irányba megyünk és élvezzük az alkotás minden percét.

Tavasztól egészen őszig általában esküvői, jegyes és páros fotózással, filmezéssel foglalkozunk. Szezonon kívül másik vállalkozásunkra | Pixide – www.pixide.hu | koncentrálunk: reklámfilmekkel, imázs filmekkel, termékfotózással és egyéb üzleti tartalomgyártással is foglalkozunk.

Minden területen célunk, hogy kerüljük a megszokott, sablonszerű, ezáltal sokszor unalmas tartalmakat és valami olyan egyedit alkossunk, ami valóban rólatok szól és a ti stílusotokhoz igazodik. Általában csendes megfigyelőként vagyunk jelen, de ha szükségesnek érezzük, akkor apró instrukciókkal segítünk titeket. Képeinken, kisfilmjeinken szeretjük a természetes pillanatokat, a valódi érzelmeket, a mozgást és az egyediséget. Közel áll hozzánk a természet, ezért nagyon jól érezzük magunkat a letisztult hangulatú esküvőkön és ebben a környezetben tudunk leginkább alkotni. Mindig törekszünk egyidőben több látószöget, perspektívát használni, így egyszerre tudunk titeket és párhuzamban szeretteitek reakcióit is bemutatni.

Sok év tapasztalat áll csapatunk mögött, de a tökéletes végeredményhez ti is ugyanúgy kelletek. Szükség van nyitottságotokra, fantáziátokra, a folyamatos kommunikációra, a menetrend közös kialakítására és bizalmatokra. Ha ezek teljesülnek, akkor biztosak vagyunk benne, hogy az esküvő előtti jegyesfotózás és maga az esküvő is nagyon jól fog sikerülni.

Számunkra nincs annál nagyobb élmény, amikor egy mások számára láthatatlan pillantot lencsevégre kapunk és arra évtizedek múlva is mosollyal az arcunkon tudunk visszatekinteni. Ez a pillanat művészete és az, ami inspirál minket

Alig várjuk, hogy Titeket is közelebbről megismerhessünk…

Eszközparkunk

Eszközparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden tervezett és akár váratlan szituációra azonnal, zavartalanul tudjunk reagálni és mellette biztosítva legyen az egyedi látványvilág. Eszközeink kiválasztásánál elsődleges szempont a lehető legjobb minőség és technológia, illetve a kompakt megjelenés. Eszközeinket, szoftvereinket és önmagunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy évről-évre a legjobbat tudjuk nyújtani nektek.

Sony A7III-as és további tartalék Sony MILC kamerákkal, prémium fix és zoom objektívekkel, DJI Mavic 2 Pro drónnal, DJI Ronin RSC2 stabilizátorokkal, RØDE mikrofonokkal, Tascam hangrögzítővel, Godox stúdió és rendszervakukkal, illetve a legmodernebb iMac gépekkel dolgozunk. Ezeken kívül számos egyéb eszköz áll rendelkezésünkre, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen.

Küldetésünk

Megélni, megörökíteni és egy életre megőrizni…

Fontos számunkra, hogy ne csak a „kötelező” elemeket rögzítsük, hanem figyelve a körülöttünk zajló eseményeket lencsevégre kapjunk minden olyan pillanatot, amiket mások nem vennének észre. Ezeket a pillanatokat szeretnénk nektek átadni és ezáltal egy apró lenyomatot hagyni életetekben.

Rólunk mondtátok...