Rólunk

Nagypillanatom

Megélni, megörökíteni és egy életre megőrizni...

Köszöntünk az oldalunkon!

Az, hogy itt vagy nem jelent mást, mint hogy egy olyan csapatot keresel, akiket a legalkalmasabbnak találsz életed egyik fontos eseményének a megörökítésére. Azt gondoljuk, hogy a bizalom és az a bizonyos “kémia” elengedhetetlen a közös együttműködés eredményességéhez. Mi minden megbízást a sajátunknak tekintünk és arra törekszünk, hogy a felejthetetlen pillanatokat úgy örökítsük meg, hogy bármikor is vegyétek elő, mosolyogva, meghitten tekintsetek vissza emlékeitekre. Ennek köszönhetően a felkészüléstől egészen a közös együttműködés lezárásáig garantált a jó kedv és az elégedettség mindkét fél részéről.

Tekintsd meg képeinket és ha elnyerték tetszésedet, foglalj szabad időpontjaink közül!

Kik vagyunk?

Csapatunk 5 főből áll, életünk az alkotás. Mindegyikünk más területen rendelkezik kiemelkedő szakmai tudással, így tökéletesen kiegészítjük egymást. Nincs is annál nagyobb élmény, amikor egy mások számára láthatatlan pillantot lencsevégre kapunk és arra évtizedek múlva is mosollyal az arcunkon tudunk visszatekinteni. Ez a pillanat művészete és az ami éltet minket!

Fontos számunkra, hogy a végeredmény mindig tökletes legyen, elsősorban számotokra. Elképzeléseiteket, kéréseiteket mindig szem előtt tartjuk, ezzel megalapozva a közös munka sikerességét a készülődés időszakától, egészen a Nagypillanatig.

Közeledik az eljegyzés vagy már az esküvőt tervezitek? Ideje lenne esküvői fotós vagy épp esküvői videós után nézni? Esetleg ki szeretnétek próbálni egy jegyes vagy páros fotózást, kisfilm forgatást? A Nagy Pillanatom csapata minden területen egyedit és maradandót alkot!

Fényképészeti és videós szolgáltatásainkon felül egyéb esküvői szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek megrendelése esetén 20% kedvezményt biztosítunk! Tekintsd meg árainkat és szolgáltatásainkat, fedezd fel kedvezményeinket!

 

Küldetésünk

Emlék, érzelem, meghittség…

Talán ez a három szó jellemez minket a legjobban.

Célunk, hogy minden egyes mozzanat úgy legyen megörökítve, ahogyan az Ti megálmodtátok. Fontos számunkra, hogy ne csak a “kötelező” elemeket rögzítsük, hanem figyelve a körülöttünk zajló eseményeket lencsevégre kapjunk minden olyan pillanatot amit mások nem vennének észre.

Képeinket leginkább a letisztultság és az egységes stílus jellemzi, melynek köszönhetően mindenki ízlését ki tudjuk elégíteni.

Rólunk mondták...

Kapcsolat

fordulj hozzánk bizalommal!

Üzenetedet a küldést követően azonnal feldolgozzuk és 1-2 munkanapon belül válaszolunk.
Ingyenes visszahívásért csak egyszerűen add meg telefonszámodat az üzenetben és keresni fogunk.

üzenet

A nagypillanatom csapata egy fotós és videós, illetve fényképészeti szolgáltatás kat nyújtó vállalkozás. Fő profilunk az esküvői fotózás és videózás, a jegyespár és párosfotózá , drón videófelvételek készítése és egyéb fontos családi események fotózása és videózása. Az esküvői fotózás és videózás terén teljes körű szolgáltatás nyújtunk. A készülődéstől egészen az esküvő végéig rögzítjük az eseményeket. Az elkészült képeket pendriveon vagy esküvői fotóalbumban adjuk át. Egyéb esküvői szolgáltatókkal is kapcsolatban állunk, így esküvői dekoráció, esküvői smink és fodrász, dj és ceremónia mester illetve catering szolgáltatókat is tudunk ajánlani. Az eljegyzési fotózás is népszerű szolgáltatásunk, amelynek keretein belül a jegyespárról készített profi fotókkal esetleg videókkal örökítjük meg a lánykérés megismételhetetlen pillanatát. Jegyespár és páros fotózás terén is egyedi csomagajánlatokkal tudunk szolgálni. A jegyespárról igény esetén videó és kisfilm is készül, mellyel örök élményt nyújt a nagypillanatom szakmai csapata. Legyen a családi esemény ballagás, keresztelő vagy születésnap esetleg házassági évforduló vagy akár szalagavató, diplomaosztó a
nagypillanatom.hu fényképekkel és videós szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére.
Drón felvételek és drón videók terén is egyedit alkotunk. A drónos légifelvételek a
szokásostól eltérő perspektívát adnak és a végeredmény olyan lesz akárcsak egy profi film.
Fotós és videós workshop terén is rendelkezünk személyre szabott szolgáltatásokkal. Legyen
szó párosfotózás workshopról, jegyespár vagy portréfotózás workshopról vagy esküvői
fotózás workshopról, mindig új akciókkal és ajánlatokkal állunk az ügyfelek rendelkezésére.
Videózás workshopot is tartunk amelyen belül választani lehet kisfilm és videós workshop
közül. Ezen szolgáltatásunk gyakorlatias profi és rugalmas, így minden workshop iránt
érdeklődő fényképész és videós, legyen az kezdő vagy haladó megtalálja a számára
megfelelő szolgáltatást.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.