Képeink

Minden pillanat egyedi és megmásíthatatlan, ám sokszor nem érzékeljük a körülöttünk zajló események apró szépségeit. Célunk, hogy látásmódunkkal olyan mozzanatokat is lencsevégre kapjunk, melyeket érzékszerveinkkel nem lehetséges és úgy örökítsünk meg benneteket, szeretteiteket, ahogyan még sosem láthattátok. Reméljük, hogy a Ti történeteteknek is részesei lehetünk és együtt élhetjük át életetek legszebb pillanatait.

Esküvők

Kisfilmek

Nem csupán egy videót készítünk, hanem a Ti történeteteket meséljük el, akárcsak egy filmben. Minden pillanat egyedi és megmásíthatatlan, ám sokszor nem érzékeljük a körülöttünk zajló események apró szépségeit. Célunk, hogy látásmódunkkal olyan mozzanatokat is lencsevégre kapjunk, melyeket érzékszerveinkkel nem lehetséges és úgy örökítsünk meg benneteket, szeretteiteket, ahogyan még sosem láthattátok. Reméljük, hogy a Ti történeteteknek is részesei lehetünk és együtt élhetjük át életetek legszebb pillanatait.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Jegyes & párosfotók

Csomagjaink az Árak menüpont alatt találhatóak. Itt tájékozódhattok, hogy melyik csomagunk milyen szolgáltatásokat tartalmaz.

Fotós és videós csomagjainkat úgy alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Átláthatóak, kiegészíthetőek, ezáltal rugalmasak és nem utolsó sorban nem tartalmaznak rejtett költségeket.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk elnyerte a tetszéseteket vagy épp egyedi árajánlatot kérnétek, akkor keressetek fel minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén! 

Rólunk mondtátok...