Képeink

Minden pillanat egyedi és megmásíthatatlan, ám sokszor nem érzékeljük a körülöttünk zajló események apró szépségeit. Célunk, hogy látásmódunkkal olyan mozzanatokat is lencsevégre kapjunk, melyeket érzékszerveinkkel nem lehetséges és úgy örökítsünk meg benneteket, szeretteiteket, ahogyan még sosem láthattátok. Reméljük, hogy a Ti történeteteknek is részesei lehetünk és együtt élhetjük át életetek legszebb pillanatait.

Esküvők

Jegyes & párosfotók

Kisfilmek

Nem csupán egy videót készítünk, hanem a Ti történeteteket meséljük el, akárcsak egy filmben. Minden pillanat egyedi és megmásíthatatlan, ám sokszor nem érzékeljük a körülöttünk zajló események apró szépségeit. Célunk, hogy látásmódunkkal olyan mozzanatokat is lencsevégre kapjunk, melyeket érzékszerveinkkel nem lehetséges és úgy örökítsünk meg benneteket, szeretteiteket, ahogyan még sosem láthattátok. Reméljük, hogy a Ti történeteteknek is részesei lehetünk és együtt élhetjük át életetek legszebb pillanatait.

Csomagjaink az Árak menüpont alatt találhatóak. Itt tájékozódhattok, hogy melyik csomagunk milyen szolgáltatásokat tartalmaz.

Fotós és videós csomagjainkat úgy alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Átláthatóak, kiegészíthetőek, ezáltal rugalmasak és nem utolsó sorban nem tartalmaznak rejtett költségeket.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk elnyerte a tetszéseteket vagy épp egyedi árajánlatot kérnétek, akkor keressetek fel minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén! 

Rólunk mondtátok...