GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb általános kérdéseket és válaszokat!

Érdemes őket áttekinteni, hiszen segítenek eloszlatni a természetesen felmerülő bizonytalanságokat. Amennyiben további kérdésetek van, írjátok meg nekünk a lentebb található felületen vagy keressetek fel minket telefonos elérhetőségeink egyikén.

Hogyan zajlik a közös együttműködés folyamata?

Minden projektet megelőz egy telefonos és/vagy személyes megbeszélés a megbízástól függően. Ezt követően elkezdődik a közös ötletelés, az elképzelések, kívánságok egyeztetése. Közösen kiválasztjuk a számotokra legkedvezőbb csomagajánlatot, áttekintjük a szerződést és ha mindent rendben találunk, akkor a szerződéskötést követően és az előleg beérkezése után rögzítjük számotokra az időpontot. Végül belecsempészve látásmódunkat és szakmai tapasztalatunkat, egy kellemes napot együtt töltve megörökítjük azokat a pillanatokat, amelyekre életetek végéig boldogan fogtok visszaemlékezni. A fennmaradó összeget csak a kész anyagok átadását követően szükséges rendeznetek, így az esküvőtök napján kizárólag egymásra és szeretteitekre tudtok koncentrálni.

Külföldi munkát/idegen nyelvű kommunikációt is vállaltok?

Szeretünk kilépni a komfortzónánkból! Számos külföldi projekten vagyunk már túl. Csapatunk minden tagja beszél valamilyen idegennyelvet, jellemzően angolt és/vagy németet. A külföldi felkéréseknek általában eleget tudunk tenni, de ez természetesen függ a részletektől. Amennyiben ilyen jellegű igényetek lenne, akkor kérünk titeket, hogy keressetek fel minket elérhetőségeink egyikén és mi miden kérdésetekre készségesen válaszolunk!

A megadott árakon felül van egyéb rejtett költség?

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Csomagajánlataink teljes egészében tartalmazzák a leírt szolgáltatásokat, Budapesten belüli ingyenes kiszállást és a meghatározott számú és minőségű képeket, videókat és egyéb anyagokat.

Csak Budapesten vagy országosan is elérhetőek vagytok?

Természetesen országosan, sőt igény esetén külföldön is vállalunk felkéréseket. Az útiköltségekről bővebben az Árak menüpont alatt tájékozódhattok.

Egyéb kiegészítő szolgáltatásokban (pl:dekoráció,smink) is tudtok segíteni?

Természetesen! Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően szinte minden kapcsolódó területen rendelkezünk partner szolgáltatókkal legyen szó dekorációról, smink/fodrászról, esküvőszervezőről, dj-ről stb.

Sőt, amennyiben partnereink szolgáltatását rajtunk keresztül veszitek igénybe, akkor akár 10% kedvezményt is tudunk számotokra biztosítani.

Vannak kedvezmények?

Szeretjük viszonozni ügyfeleink bizalmát, így csomagjaink között folyamatosan találhatóak kedvezmények. A részletekkel kapcsolatban az Árak menüpont alatt illetve telefonon érdeklődhettek.

Hogyan kerülnek az anyagok átadásra?

Alapvatően minden csomaghoz jár a felhő alapú, online átadás, de ezenfelül bizonyos csomagok magukba foglalják az egyedi pendriveon történő átadást, illetve egy fotóalbum elkészítését is. A pontos részletekért kattintsatok az Árak menüpontra és tekintsétek meg csomagjainkat!

Egyedi kéréseket is teljesítetek?

Az évek során számos különleges felkérést kaptunk, így azt gondoljuk, hogy már nem érhet minket meglepetés.  Szeretjük a kihívásokat és természetesen állunk elébe a megszokottól eltérő, egyedi kéréseknek. Ne habozzatok, keressetek fel minket bátran és segítünk megvalósítani elképzeléseiteket!

Milyen határidővel dolgoztok?

Ez egy nehezen megválaszolható kérdés, hiszen a határidő számos tényezőtől függ. Alapvetően elmondható, hogy kisebb projekteknél (pl.: jegyesfotózás, családi események) az átadási határidő nagyjából 1-2 hét. A nagyobb megbízások (pl.: esküvő, kisfilm) átfutási ideje átlagosan 30-60 nap a kiválasztott csomag tartalmától függően.

Minden felkérés más és más, így arra kérünk titeket, hogy keressetek fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy még pontosabb ajánlatot tudjunk adni!

Hogyan, mivel készüljünk a jegyesfotózásra?

Minden alkalom és fotózás más, de általánosságban elmondható, hogy a 3 legfontosabb összetevő: a megfelelő öltözet, smink és kiegészítők összeválogatása azaz a külsőségek, a helyszín és az időzítés. Mivel Ti is egyediek vagytok, így megismerkedésünket követően közösen találjuk ki a hozzátok leginkább illő stílust, hangulatot. Tapasztalt csapatunk minden téren a segítségetekre lesz, így levéve a terhet a vállatokról. Keressetek fel minket bizalommal és egy díjmentes konzultáció keretein belül minden kérdésetekre választ adunk!

Rendelkeztek COVID-19 védettségi igazolvánnyal?

Csapatunk minden tagja rendelkezdik hivatalos védettségi igazolvánnyal, így minden felkérést teljesíteni tudunk.

Tudtok helyszín, téma, öltözet és egyéb ötleteket adni?

Tapasztalt szakmai csapatunk minden fontos lépésben a segítségetekre lesz, így nektek csak élveznetek kell az alkotási folyamatot. Számos helyszínen és különböző témájú eseményeken jártunk már és ennek köszönhetően mindig változatos ötleteink vannak számotokra!

Keress fel minket bátran!

Amennyiben megtaláltad a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást és csomagajánlatot vagy épp ellenkezőleg, bizonytalan vagy és kérdésed lenne, akkor keress fel minket elérhetőségeink egyikén és egyeztessünk a részletekről!

Rólunk mondtátok...