GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Nagypillanatom - Esküvői fotós | Esküvői videós | Esküvői videózás |Kreatív esküvői fotózás | Jegyes és páros fotózás

Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb általános kérdéseket és válaszokat!

Érdemes őket áttekinteni, hiszen segítenek eloszlatni a természetesen felmerülő bizonytalanságokat. Amennyiben további kérdésetek van, írjátok meg nekünk a lentebb található felületen vagy keressetek fel minket telefonos elérhetőségeink egyikén.

Külföldi munkát/idegen nyelvű kommunikációt is vállaltok?

Szeretünk kilépni a komfortzónánkból! Számos külföldi projekten vagyunk már túl. Csapatunk minden tagja beszél valamilyen idegennyelvet, jellemzően angolt és/vagy németet. A külföldi felkéréseknek általában eleget tudunk tenni, de ez természetesen függ a részletektől. Amennyiben ilyen jellegű igényed lenne, kérlek keress fel minket elérhetőségeink egyikén és mi miden kérdésedre készségesen válaszolunk!

Hogyan zajlik a közös együttműködés folyamata?

Minden projektet megelőz egy telefonos és/vagy személyes egyeztetés a megbízástól függően. Az árajánlat elfogadását követően elkezdődik a közös ötletelés, az elképzelések, kívánságok egyeztetése. Közösen kiválasztjuk a számotokra legkedvezőbb helyszínt, öltözéket, időpontot, csomagajánlatot. Végül belecsempészve látásmódunkat és szakmai tapasztalatunkat, egy kellemes napot együtt töltve megörökítjük azokat a Nagy Pillanatokat, amelyekre életetek végéig boldogan fogtok visszaemlékezni.

A megadott árakon felül van egyéb rejtett költség?

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Csomagajánlataink teljes egészében tartalmazzák a leírt szolgáltatásokat, Budapesten belüli ingyenes kiszállást és a meghatározott számú és minőségű képeket, videókat és egyéb anyagokat.

Csak Budapesten vagy országosan is elérhetőek vagytok?

Természetesen országosan, sőt igény esetén külföldön is vállalunk felkérést. A kiszállási díjakról bővebben az Árak menüpont alatt tájékozódhatsz.

Egyéb kiegészítő szolgáltatásokban (pl:dekoráció,smink) is tudtok segíteni?

Természetesen! Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően szinte minden kapcsolódó területen rendelkezünk szolgáltatókkal legyen szó dekorációról, smink/fodrászról, esküvőszervezőről stb.

Sőt, amennyiben partnereink szolgáltatását rajtunk keresztül veszed igénybe, akkor akár 20% kedvezményt is tudunk számodra biztosítani.

Vannak kedvezmények?

Szeretjük viszonozni ügyfeleink bizalmát, így csomagjaink között találhatóak 5-10% sőt, akár 20%-os kedvezmények is. Ezenefelül az először hozzánk ellátogató és visszatérő ügyfeleinket sőt, még az ajánlásokat is kedvezményekkel viszonozzuk. A részletekkel kapcsolatban az Árak menüpont alatt illetve telefonon érdeklődhetsz.

Hogyan kerülnek az anyagok átadásra?

Alapvatően minden csomaghoz jár a felhő alapú, online átadás. Ezenfelül bizonyos csomagok magukba foglalják az egyedi pendriveon történő átadást, illetve egy fotóalbum elkészítését. A pontos részletekért kattints az Árak menüpontra és tekintsd meg csomagjanikat!

Egyedi kéréseket is teljesítetek?

Az évek során számos különleges felkérést kaptunk, így azt gondoljuk, hogy már nem érhet minket meglepetés.  Szeretjük a kihívásokat és természetesen állunk elébe a megszokottól eltérő, egyedi kéréseknek. Ne habozz, keress fel minket bátran és mi segítünk megvalósítani elképzeléseidet!

Milyen határidővel dolgoztok?

Ez egy nehezen megválaszolható kérdés, hiszen a határidő számos tényezőtől függ. Alapvetően elmondható, hogy kisebb projekteknél (pl.: páros fotózás, családi események) az átadási határidő nagyjából 1-2 hét. A nagyobb megbízások (pl.: esküvő, kisfilm) átfutási ideje átlagosan 2-3 hét.

Minden felkérés más és más, így arra kérünk, hogy keress fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy még pontosabb ajánlatot tudjunk adni!

Hogyan, mivel készüljek a fotózásra?

Minden alkalom és fotózás más, de általánosságban elmondható, hogy a 3 legfontosabb összetevő: a megfelelő öltözet, smink és kiegészítők összeválogatása azaz a külsőségek, a helyszín és az időzítés. Tapasztalt csapatunk minden téren a segítségedre lesz, így levéve a terhet a válladról. Keress fel minket bizalommal és egy díjmentes konzultáció keretein belül minden kérdésedre választ adunk!

Rendelkeztek COVID-19 védettségi igazolvánnyal?

Csapatunk minden tagja rendelkezdik hivatalos védettségi igazolvánnyal, így minden felkérést teljesíteni tudunk.

Tudtok helyszín, téma, öltözet és egyéb ötleteket adni?

Tapasztalt szakmai csapatunk minden fontos lépésben a segítségedre lesz, így neked csak élvezned kell az alkotási folyamatot. Számos helyszínen és különböző témájú eseményeken jártunk már, melynek köszönhetően mindig változatos ötleteink vannak számotokra!

Foglalj időpontot

Amennyiben megtaláltad a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást és csomagajánlatot akkor keress fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy biztosan ne maradj le!

Abban az esetben, ha még bizonytalan vagy és kérdésed lenne, akkor keress fel minket és mi készséggel válaszolunk!

Rólunk mondták...

Kapcsolat

fordulj hozzánk bizalommal!

üzenet

A nagypillanatom csapata egy fotós és videós, illetve fényképészeti szolgáltatás kat nyújtó vállalkozás. Fő profilunk az esküvői fotózás és videózás, a jegyespár és párosfotózá , drón videófelvételek készítése és egyéb fontos családi események fotózása és videózása. Az esküvői fotózás és videózás terén teljes körű szolgáltatás nyújtunk. A készülődéstől egészen az esküvő végéig rögzítjük az eseményeket. Az elkészült képeket pendriveon vagy esküvői fotóalbumban adjuk át. Egyéb esküvői szolgáltatókkal is kapcsolatban állunk, így esküvői dekoráció, esküvői smink és fodrász, dj és ceremónia mester illetve catering szolgáltatókat is tudunk ajánlani. Az eljegyzési fotózás is népszerű szolgáltatásunk, amelynek keretein belül a jegyespárról készített profi fotókkal esetleg videókkal örökítjük meg a lánykérés megismételhetetlen pillanatát. Jegyespár és páros fotózás terén is egyedi csomagajánlatokkal tudunk szolgálni. A jegyespárról igény esetén videó és kisfilm is készül, mellyel örök élményt nyújt a nagypillanatom szakmai csapata. Legyen a családi esemény ballagás, keresztelő vagy születésnap esetleg házassági évforduló vagy akár szalagavató, diplomaosztó a
nagypillanatom.hu fényképekkel és videós szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére.
Drón felvételek és drón videók terén is egyedit alkotunk. A drónos légifelvételek a
szokásostól eltérő perspektívát adnak és a végeredmény olyan lesz akárcsak egy profi film.
Fotós és videós workshop terén is rendelkezünk személyre szabott szolgáltatásokkal. Legyen
szó párosfotózás workshopról, jegyespár vagy portréfotózás workshopról vagy esküvői
fotózás workshopról, mindig új akciókkal és ajánlatokkal állunk az ügyfelek rendelkezésére.
Videózás workshopot is tartunk amelyen belül választani lehet kisfilm és videós workshop
közül. Ezen szolgáltatásunk gyakorlatias profi és rugalmas, így minden workshop iránt
érdeklődő fényképész és videós, legyen az kezdő vagy haladó megtalálja a számára
megfelelő szolgáltatást.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.