Nagypillanatom

Galéria

Kisfilmek

Minden pillanat egyedi és megmásíthatatlan, ám sokszor nem érzékeljük a körülöttünk lévő események apró szépségeit. Célunk, hogy  tapasztalatunkkal és látásmódunkkal olyan mozzanatokat is lencsevégre kapjunk, melyeket érzékszerveinkkel nem lehetséges. Küldetésünk, hogy mindig különlegeset alkossunk, ezért folyamatosan keressük az új kihívásokat.

Mi minden lépést Veletek együtt tervezünk meg az első konzultációtól egészen az elkészült anyagok átadásáig, így a végeredémény garantáltan tökéletes lesz!

És itt még nem ér véget a közös együttműködés!

Amennyiben visszatérő ügyfélként a tőlünk kapott kuponkódot felhasználjátok, akkor a következő megrendelésetekből 15% kedvezményt biztosítunk. A további kedvezményekért pillants rá az Árak menüpontra!

Csomag megrendelése

Csomagjaink az Árak menüpont alatt találhatóak. Itt tájékozódhatsz, hogy melyik csomagunk milyen szolgáltatásokat tartalmaz.

Fotós és videós csomagunkat úgy alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Csomagjaink átláthatóak, kiegészíthetőek, ezáltal rugalmasak és nem utolsó sorban nem tartalmaznak rejtett költségeket.

Amennyiben valamelyik ajánlatunk elnyerte a tetszésedet vagy épp egyedi árajánlatot kérnél, akkor keress fel minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén! 

Rólunk mondták...

Kapcsolat

fordulj hozzánk bizalommal!

Üzenetedet a küldést követően azonnal feldolgozzuk és 1-2 munkanapon belül válaszolunk.
Ingyenes visszahívásért csak egyszerűen add meg telefonszámodat az üzenetben és keresni fogunk.

üzenet

A nagypillanatom csapata egy fotós és videós, illetve fényképészeti szolgáltatás kat nyújtó vállalkozás. Fő profilunk az esküvői fotózás és videózás, a jegyespár és párosfotózá , drón videófelvételek készítése és egyéb fontos családi események fotózása és videózása. Az esküvői fotózás és videózás terén teljes körű szolgáltatás nyújtunk. A készülődéstől egészen az esküvő végéig rögzítjük az eseményeket. Az elkészült képeket pendriveon vagy esküvői fotóalbumban adjuk át. Egyéb esküvői szolgáltatókkal is kapcsolatban állunk, így esküvői dekoráció, esküvői smink és fodrász, dj és ceremónia mester illetve catering szolgáltatókat is tudunk ajánlani. Az eljegyzési fotózás is népszerű szolgáltatásunk, amelynek keretein belül a jegyespárról készített profi fotókkal esetleg videókkal örökítjük meg a lánykérés megismételhetetlen pillanatát. Jegyespár és páros fotózás terén is egyedi csomagajánlatokkal tudunk szolgálni. A jegyespárról igény esetén videó és kisfilm is készül, mellyel örök élményt nyújt a nagypillanatom szakmai csapata. Legyen a családi esemény ballagás, keresztelő vagy születésnap esetleg házassági évforduló vagy akár szalagavató, diplomaosztó a
nagypillanatom.hu fényképekkel és videós szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére.
Drón felvételek és drón videók terén is egyedit alkotunk. A drónos légifelvételek a
szokásostól eltérő perspektívát adnak és a végeredmény olyan lesz akárcsak egy profi film.
Fotós és videós workshop terén is rendelkezünk személyre szabott szolgáltatásokkal. Legyen
szó párosfotózás workshopról, jegyespár vagy portréfotózás workshopról vagy esküvői
fotózás workshopról, mindig új akciókkal és ajánlatokkal állunk az ügyfelek rendelkezésére.
Videózás workshopot is tartunk amelyen belül választani lehet kisfilm és videós workshop
közül. Ezen szolgáltatásunk gyakorlatias profi és rugalmas, így minden workshop iránt
érdeklődő fényképész és videós, legyen az kezdő vagy haladó megtalálja a számára
megfelelő szolgáltatást.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.